Ce înseamnă pierderea DACA chiar însemna asta pentru NOI?

Pentru Președintele Trump, imigrația rămâne o problemă-cheie pe ordinea de zi așa cum a promis în timpul campaniei sale. Recent, Președintele a anunțat pentru sfârșitul de Acțiune Amânat din Copilărie de Admitere (DACA). Acest lucru a stârnit indignare în întreaga țară. Vineri, 22 septembrie, Centrul pentru Management Public Eficient, la Institutul Brookings a convocat un grup de experții în materie de imigrație pentru a discuta despre modul în care această schimbare de politică va afecta Statele Unite ale americii.

 

Panoul a fost cuprins de Janet Napolitano, actualul Președinte de la Universitatea din California și fostul Secretar pentru Securitate Internă, sub Administrația Obama, Doris Meissner, senior fellow la Institutul de Politici Migraționale și fostul Comisar pentru Imigrare și Naturalizare, și Carlos Guevara, UnidosUS Senior Policy Advisor.

Panoul discutat în principal despre ceea ce pierdere DACA mijloace pentru Visători și Statele Unite ale americii. Sunt 800.000 de persoane care au fost aduse în Statele Unite ca copii prin nici o alegere de propria lor care au primit statut protejat printr-DACA. Scoaterea DACA va re-introduce elementul de frica pentru acele persoane fizice care au avut de ales în sosirea lor în Statele Unite. Aceasta frica poate duce la Visători, obligația de a raporta o infracțiune sau de a decide să nu mai merg la muncă. Guevara a declarat că o mare parte din această teamă a început deja să se stabilească în. Mai multe persoane care sunt setate să-și reînnoiască DACA statutul nu au reușit să se prezinte la întâlnirile cu avocații lor, din teama de deportare. Această teamă nu afectează doar Visători, dar, de asemenea, membrilor lor de familie. Pierderea de membri ai familiei la deportare pot fi semnificative daune colaterale. Mulți cetățeni americani care asista la deportarea de cei dragi sufera de sănătate mintală efecte care pot afecta performanța lor în școală, perspectivele economice și relațiile lor.

Nu numai ca va revizuire DACA și mulți dintre Președintele Trump alte propuse de imigrare modificări au consecințe nedorite, ele sunt susceptibile de a fi ineficiente și, în unele cazuri imposibil să pună în aplicare. Revocare DACA și rampă de deportare eforturile solicită angajarea de creștere, care este pur și simplu nu este plauzibil în mediul de astăzi. Pentru fiecare 1 agent de GHEAȚĂ, care este cu succes verificate, instruit și angajat, sunt 27 de candidați, potrivit Meissner. Pentru a angaja 15.000 de frontieră suplimentare agenții de patrulare că Președintele Trump a sugerat că ar fi o astronomice sarcină care ar dura ani de zile pentru a executa.

În plus, creșterea securității frontierelor, și anume construirea unui zid la granita statelor UNITE cu Mexic, nu va face mult pentru a reduce numărul de imigranți ilegali care intră în Statele Unite și va costa aproximativ 20 de miliarde de dolari. Meissner a declarat că frontiera infracțiuni au scăzut cu 88% față de nivelul maxim în anul 2001. Resursele necesare pentru a-l deporta pe 11 milioane de imigranți în prezent în SUA ar fi mult prea mare. În Statele Unite, deja a stat de 19 miliarde de dolari privind securitatea frontierelor și imigrație, mai mult decât orice alt tip de aplicare a legii combinate, Napolitano a subliniat. Avem într-adevăr doriți să adăugați 20 de miliarde de dolari mai mult pentru asta?

Liga voluntar Holul Corpului a fost de lucru pentru a împinge pentru un Vis Act pe Capitol Hill.

Actul de Vis va asigura că 800.000 de visători poate stabili rezidenta legala pe teritoriul țării. Legislația în vigoare conține dispoziții care să asigure că tinerii imigranți sunt înscriși la școală, în armată sau de a menține istoria de muncă, în plus față de alte cerințe. Liga consideră că, pentru a deveni cetățeni, imigranții trebuie să învețe despre sistemul nostru de guvernare, de a înțelege drepturile și responsabilitățile de cetățenie și jura credință în Statele Unite ale Americii. Acestea sunt pașii de bază pentru integrarea în societatea Americană, și este în interesul actuale ale cetățenilor, a imigranților și a generațiilor viitoare că noi construim o națiune. Actul de Vis este esențială pentru a permite tinerilor imigranți să devină pe deplin productivă membrii societății Americane.

Liga Femeilor Alegătorii îndeamnă Congresul să adopte Actul de Vis, fără modificări, pentru a proteja, nu-i întoarcă spatele, 800.000 de oameni tineri care au fost aduși în Statele Unite, ca și copii.